lulusirkku

Lasten ja naisten turvallisuutta uhkaava maahanmuutto lopetettava

  • Lasten ja naisten turvallisuutta uhkaava maahanmuutto lopetettava

Maatamme uhkaa väestöpohjan muutos, jonka seurauksia olemme järkyttyneinä seuranneet. Uskonnot ja kulttuurit, jotka sortavat naisia ja lapsia ovat antaneet näyttönsä Suomessa, eikä siitä voi enää vaieta.

Faktaa on, että Suomeen on tullut ja pyrkii edelleen ihmisiä, jotka eivät kunnioita lakejamme, hyväksyvät naisten ja lasten julmat pahoinpitelyt, lapsiavioliitot, silpomiset, monivaimoisuuden ja kunniamurhat. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen selvityksessä todettiin jo 2014, että Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleet miehet ovat 16-kertaisesti yliedustettuina seksuaalirikostilastoissa. Poliisin tuorein tilasto kertoo, että vuonna 2017 jopa joka neljäs seksuaalirikoksista epäilty oli ulkomaalainen (Poliisin tulostietojärjestelmä). 

Perussuomalaiset ovat jo vuosia esittäneet toimia joilla maahanmuuttoon liittyvät epäkohdat saataisiin poistettua, mutta suurimmat puolueet ovat leimanneet ne rasistisiksi. Kok, Keskusta ja SDP, jotka vielä muutama kuukausi sitten vaativat Suomeen runsaasti lisää maahanmuuttajia, ovat nyt vaalien alla kiristämässä maahanmuuttopolitiikkaansa. Kuka tähän takinkääntöön uskoo?

PerusNaiset ovat nostaneet ainoana poliittisena naisjärjestönä esiin maahanmuuton kielteisiä vaikutuksia lapsiin ja naisiin. Olemme esittäneet konkreettisia toimia, joilla naisten ja lasten turvallisuutta ja koskemattomuutta voitaisiin turvata. Meidän on uskallettava puuttua väkivaltaan ja myös epäilyihin väkivallasta nykyistä tehokkaammin. Suomen lainsäädäntöä tulee soveltaa raskaimman mukaan: oleskelu­luvan saaneet on karkotettava aina kun he syyllistyvät rikokseen, jonka enimmäis­rangaistus on vuosi vankeutta. Seksuaalirikosten minimirangaistuksiin on tehtävä tuntuvia korotuksia ja maksimirangaistuksiin on myös tuomittava. Silpominen, joka on äärimmäisen julma rikos, on jo kriminalisoitu muissa pohjoismaissa. Silpominen on myös lisättävä Suomen Rikoslakiin.  

Maassamme asuvien lasten ja naisten turvallisuutta uhkaava maahanmuutto on lopetettava.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Ilkka Huotari

Näin juuri.

Mutta moni edelleen täälläkin väittää, että mitään ongelmaa ei ole olemassa.

Tai jos onkin, niin ainakaan maahanmuttoon ei saa kajota.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Huotari, luen aika tarkkaan eri blogeja ja en kyllä ole huomannut blogeja tai kommentteja joissa todetan etteikö maahanmuutto olisi tuonut mukanaan minkäänlaisia ongelmia. Sensijaan kongreettisia ehdotuksia miten maahanmuuton mukanaan tuomat ongelmat ratkaistaan Suomen lakia ja kv.sopimuksia kunnioittaen, ne loistavat poissaolollaan.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Eiköhän ne ratkeaisi ihan luonnollisesti kun tänne ei oteta sellaisia henkilöitä ja kaikki paperittomat ja kielteisen päätöksen saaneet palautettaisiin Dublinin sopimuksen mukaisesti siihen maahan, josta he astuivat rajamme ylitse tänne.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #5

Eli lähes aina Ruotsiin. On tietenkin melko kauheaa, jos pakolainen ei ole Ruotsissa ollessaan ns. "turvallisessa maassa". Mutta olen käsittänyt ettei sentään niin huonosti mene että Ruotsikin pitäisi luokitella turvattomaksi maaksi. On hieman outoa siis että Ruotsista voi astua vapaasti Suomeen vain asylum - toteamuksella. Mm. Ruotsi ja Tanska lähimaistamme jo kiristivät politiikkaansa ja hyvistä syistä.
Taakanjaot sun muut kannattaa tutkia sitten erikseen hyvin tarkkaan. Onko se paras tapa auttaa vai saako enemmän apua tuotettua mm. pakolaisleirejä ja kriisialueita tehokkaammin auttaen. Ja pitää muistaa että Suomi tekee auttamistaan velkaa ottamalla, ja Suomessakin on reilusti apua tarvitsevia.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Halpa veto, mutta piireissänne toki trendikäs.

Saat, Lulu, kertoa minulle joskus yhteisen kotikaupunkimme torilla, missä vaiheessa sinä ja muut perussuomalaiset kiinnostutte sisäisestä turvallisuudesta muustakin kuin maahanmuuton näkökulmasta. Kotimainen seksuaalirikollisuus ei varmaankaan ole parempaa. Eihän?

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Kyllä kait jokainen järkevä ihminen on myöskin ollut huolissaan kotimaamme rikostarjonnasta. Se on kuule ihan sama kuka niitä tehtailee, ei ole värillä väliä, vaikka niin kuvitteletkin.
Nyt vain on alkanut tulla hiukkasen uudenlaiset kuviot mukaan, esimerkiksi lasten hyväksikäytöissä, eli joukkoraiskaus, grooming.
Tuollaista meillä ei tietääkseni ole "harrastettu", vaikka en tiedä mitenkä on noissa lestadiolais ja muissa uskontopiireissä tapana. Siellähän kaikki kuittaantuu anteeksipyynnöllä. Minä olen sitä mieltä, että Sipilällä olisi oikeasti harjattavaa jo niissäkin piireissä. Kaikki sielläkin tapahtuvat / tapahtuneet hyväksikäytöt tulisi viedä tuomiolle.
Lasten ja naisten hyväksikäytöt kuuluvat juuri siihen sisäiseen turvallisuuteemme isona osana, mitä peräänkuulutat. Samoin se, että huolimatta perustuslain määräyksestä, paperittomat ja ilman lupaa täällä olevat ihmiset vaeltelevat vapaina, kuka missäkin, on iso riski maallemme. Tänne on tullut isistaistelijoita aivan varmasti ja pitävät tätä hautomonaan ja sitten kun aika on täysi, iskevät koko voimalla yhteiskuntamme kimppuun.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Vähintäänkin vuodesta 2010 alkaen on lehdistössä julkaistu artikkeleita aivan kotikutoisesta ”groomingista” kohteena niin tytöt kuin pojat. Mitään suurempaa poliittista liikehdintää ne eivät ole aikaansaaneet. Seksuaalirikosten ulkoistaminen pois ”meidän kylän pojista” on laajan ongelman hämärtämistä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vuonna 2011 oli paljon enemmän raiskauksia ja seksuaalirikoksia, mites me se selitetään ?

Turvapaikanhakijat ovat tilastoissa yliedustettuna, mutta 98% turvapaikanhakijoista ovat täysin syyttömiä.

Mites se selitetään, vaikka niillä on ehkä sama uskonto?

Normaalia haittaperussuomalaisten kollektiivista syyllistämistä ja vielä uskonnon perustellaa.

En ihmettele lainkaan, että täällä Hämeenlinnassa on koko jäljelle jäänyt persulauma sekaisin.

Riitely ja valehtelu se kuuluu perussuomalaisen puolueen käytöstapoihin

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Höpöhöpö. Eipä tarvitse selitellä mitään, vaan katso asiat asioina mitä yhteiskunnassamme on alkanut tapahtua.
Taidat itse olla siitä rasistisimmasta päästä kun kerran alat perussuomalaisia haukkua. Rasisti voi nimittäin olla myöskin toista suomalaista kohtaan, usko taikka älä.Sinulla on otsaa puhua jostakin haittaperussuomalaisista ja syyllistämisistä samaan hengenvetoon. Asia on kuitenkin niin, että islamin uskonto on aika karu uskonto, joka ei esimerkiksi naisille arvoa anna, olemmehan me aasista seuraavat.
Heidän kulttuuriinsa kuuluu myöskin lapsiavioliitot, jos niitä avioliitoiksi voidaan edes sanoa ja sharialaki on heidän lakinsa numero1.
Jokaisella on kuitenkin täällä oikeus uskoa mihinkä tahtoo, mutta lain pitäisi olla kaikille sama. Syyllistetäänhän meitä kristittyjäkin vääräuskoisiksi ja Koraanin mukaan heille voi sitten tehdäkin mitä lystää ilman rangaistusta.
Mikä sinä olet muuten myöskään arvostelemaan Hämeenlinnan perussuomalaisia ja heidän tilannettaan ja mitä siitäkin luulet tietäväsi?
Vielä kehtaat mainita, että riitely ja valehtelu kuuluvat perussuomalaisen puolueen käytöstapoihin. Puheenvuorostasi päätellen niitä käytöstapoja kaipaat sinä itse nyt eniten.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Täyttä asiaa kirjoitat Lulu Ranne, kiitos.

Jokainen terveesti ajatteleva ymmärtää pointtisi. Siitä ei ole epäilystäkään.

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

Video kestää lähes tunnin, tarina junnaa välillä hiukan paikallaan (aivan luonnollista, ihminen yleensä toistelee asioita), mutta sisältää aivan loppumetreille asti huomionarvoisia seikkoja:

https://www.kansalainen.fi/bilettamista-alistamist...

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Mitähän tekemistä uskonnolla on maahanmuuton kanssa? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000390626.html

Mutta ihan hyvä vaan jos perussuomalaisetkin alkaisivat joskus valveutua alkukantaisten uskomusten haitoille.

Vielä ei ole merkkejä siitä kun teikäläisten arvopohjaan kuuluu pedofiiliuskontojen suosiminen (kristillissosiaalisuus).

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

M.K. # 13:
Vaikka en täysin ymmärtänyt mitä kommentoija yritti sanoa (ehkä liittyi jotenkin kommenttiketjuun), kommentoin silti ja tartun tuohon ensimmäiseen virkkeeseesi:
"Mitähän tekemistä uskonnolla on maahanmuuton kanssa?"

Kyllä uskonnolla jotain tekemistä saattaa olla maahanmuuton kansa, hyvinkin.
Nykyisen pakolaisaallon liikkeelle paneva voima on juuri uskonto. Otetaan esim. lähi-Itä. Miksi siellä soditaan, tapetaan oman maan kansalaisia, tuhotaan vanhaa kulttuuria silmittömästi?
Vastaus kietoutuu väistämättä uskontoon, uskontoklaaneihin, jotka kantavat vuosisataista vihaa toista uskonnollista klaania vastaan. Ukontohan oli syynä myös Kosovossa - juuri tuollaiset vanhat uudelleen esiin nousevat vihat.

Noh, toki taustalla on taistelua luonnon varoista jne. (on toinen kysymys), mutta uskontopohjainen poliittine kulttuuri ei suosi demokratian leviämistä. Voisi sanoa, että lähi-Itä elää jonkinlaisessa omassa (piip-) uskonnon luomassa kuplassa, joka puhkeaa vain heidän omasta tahdosta, mutta tuo reformi vaatii hyyyvin pitkän ajan.

Tästä voi jokainen jatkaa, sillä ongelma asetelma on erittäin laaja ja monimutkainen alkaen yksilötasolla uskontopojaisten arvojen vaihtamisen vaikeudesta ym. ym.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Miksi siellä soditaan, tapetaan oman maan kansalaisia, tuhotaan vanhaa kulttuuria silmittömästi?"

Öljyn takia. Ensiksi öljyn takia yhdysvallat usutti Irakilaiset ja iranilaiset toisiaan vastan jotta olisivat heikkoja. Sitten öljyn takia hyökkäsivät Irakiin mutta pysähtyivät Bagdadin porteille koska halusivat heikentää täysin. Sitten uudestaan hyökkäsivät öljyn takia viimeistelemään heikon Irakin. Näillä sodilla saatiin Irak paskottua.

Sitten tuli arabikevät ja sotien runtelema Irak oli sopivaa maastoa Isisille. Tässä vaikutti niinikään öljy kun Venäjän intresseissä on nostaa öljyn hintaa että epävakaus tuolla alueella on hyvä juttu. Siellä sitten oli hyvä testailla uusia aseita mitä on kehitelty viimeiset 15v kun ketään ei haittaa vaikka Isistä pommitetaan.

"Ukontohan oli syynä myös Kosovossa - juuri tuollaiset vanhat uudelleen esiin nousevat vihat."

Kosovossa pääsyynä oli se kun paikallinen persu oli vallassa ja harjoitti eriarvoistamista islaminuskoista vastaan. Myös Kosovon tapahtumat on myös syy siihen miksi Suomessa laitettiin miljoonia ehkäisemään vihapuhetta netissä kun tuollaisesta alkoi se Kosovon sota.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #20

"Öljyn takia."

Ei Norjassa tapella öljyn takia eli jotain lähi-idässä on pielessä.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #22

Ei kukaan ole hyökännyt Norjaan öljyn takia.

Irakiin sen sijaan on hyökätty.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #23

Lähi-idässä ovat sotineet satoja vuosia ihan keskenään kuten tänäkin päivänä eri uskontokunnat ja heimot ovat toisiaan vastaan riidoissa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #27

Ihan rauhallista siellä oli mutta sitten sinne alkoi änkeämään jotain maahan tunkeututuvia ristiretkiläisiä, mongoleja ja myöhemmin juutalaisia.

Sitten sinne alkoi tulla suurvaltoja öljyn perässä.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen Vastaus kommenttiin #20

M.K.#20:
Ihanko tosissasi kirjoittelet?

"Sitten tuli arabikevät ja sotien runtelema Irak oli sopivaa maastoa Isisille."

Mielestäsi ISISiin ja alkupeleissä myös arabikevään tapahtumiin ei vahvasti uskontokeskeinen (-taustainen) kulttuuri (sekä politiikka) vaikuttanut mitenkään? Siis esim. siihen, että ylipäätään arbikevättä tarvittiin (miksi?) ja että ISIS syntyi.

Alempana (Makkonen) esitti: "Ei Norjassa tapella öljyn takia eli jotain lähi-idässä on pielessä."
Vastasit: "Irakiin sen sijaan on hyökätty."

Norjassa ei myöskään ole ollut diktaattoria vallassa.

Siitä olen samaa mieltä, että USA:n ei olisi pitänyt sekaantua Lähi-Idän ongelmiin ja kuvitella ylimielisesti ja utopistisesti vievänsä sinne demokratian kuin simsalabim. Mutta ellei näe kulttuurista taustaa ja uskontoa merkittävässä asemassa arabimaiden ja lähi-Idän ongelmiin, ihmettelen.

Blogin otsikko on: Lasten ja naisten turvallisuutta uhkaava maahanmuutto lopetettava. Joten livettiin aiheesta. Piste. Toisaalta, blogin aihe kietoutuu / liittyy vahvasti kulttuuriin, uskontoon, historiaan jne.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #28

#28

No eikai nyt kukaan oikeasti uskonut että sinne oltaisi jotain demokratiaa viemässä ...jeesus sentään.

Se oli pelkästään sellainen lause joka piti heittää tyhmälle kansalle, jolla saatiin kansan oikeutus ryöstöretkelle....heh... demokratiaa viemässä.... just.

Noh... vissiin se joihinkin upposi.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen Vastaus kommenttiin #29

M.R #29 "No eikai nyt kukaan oikeasti uskonut että sinne oltaisi jotain demokratiaa viemässä ...jeesus sentään."
---
Tyypillistä puheenvuorolaista kiivailua, sanaan takertumista vailla laajempaa ajattelua. Ota iisisti (((

Mr. Bush "nuorempi" ainakin kuvitteli vievänsä "demokratian", piti puheen sotilailleen että "sota on ohi, voitto meidän". Eikä kestänyt kauaakaan kun kelkka kääntyi. Arvaamatonta sakkia noilla main.

Elä suotta saivartele.

Itse laitan "pisteen" sillä blogin aiheen fokus on toisaalla, hymyilyttää tälläinen näpertely ja kiihkeä kommentointi vailla laajempaa näkövinkkeliä. Kiitos.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #30

"Mr. Bush "nuorempi" ainakin kuvitteli vievänsä "demokratian", piti puheen sotilailleen että "sota on ohi, voitto meidän"."

Kumpikin Bush meni sinne vain ja ainoastaan halvan öljyn takia. Sitten keksivät jotain satuja joukkotuhoaseista.

Amerikkalaisilla on semmoinen propaganda että vievät "vapautta", "demokratiaa" tai muuta vastaavaa hölynpölyä. Sodille on ollut tekosyyt Troijan Helenasta saakka millä se sota oikeutetaan omalle pölhölle kansalle ja sitten ollaan olevinaan oikeassa ja muut "vihollisia", "pahoja", "väärässä".

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #28

"Mielestäsi ISISiin ja alkupeleissä myös arabikevään tapahtumiin ei vahvasti uskontokeskeinen (-taustainen) kulttuuri (sekä politiikka) vaikuttanut mitenkään?"

Ennemminkin tavallisen kansan huonot olot. Se sitten tiedetään hyvin historiasta, että kurjat olot ruokkivat fundamentalismia.

"Norjassa ei myöskään ole ollut diktaattoria vallassa."

Diktaattori ei välttämättä ole edes ollut pääsyy. Se tosin on mahdollistanut tuhoisien päätöksien tekemisen.

"Siitä olen samaa mieltä, että USA:n ei olisi pitänyt sekaantua Lähi-Idän ongelmiin ja kuvitella ylimielisesti ja utopistisesti vievänsä sinne demokratian kuin simsalabim."

Irakissa meni hyvin 70-luvulla. Siellä EI ollut mitään uskontokeskeistä tai taustaista kulttuuria, naiset minihameissa siellä ja oli kasinoa ja hyvinvointia, rikas maa.

Yhdysvallat tunnetusti tuki Irakia sekä Irania sodassa. Sen intresseissä oli että sotisivat toisensa heikoiksi että sieltä voisi sitten ostaa halvalla öljyä. Ne sodat ja siitä seurannut kurjuus sitten on vienyt maata konservatiivisempaan ja fundamentalistisempaan suuntaan.

"Blogin otsikko on: Lasten ja naisten turvallisuutta uhkaava maahanmuutto lopetettava. Joten livettiin aiheesta. Piste. Toisaalta, blogin aihe kietoutuu / liittyy vahvasti kulttuuriin, uskontoon, historiaan jne."

Niin ja historiasta tiedetään että Irakilla ei ole mitään uskontokeskeistä taustaa.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Tasapuolisempaa olisi niputtaa samaan ryhmään ne kaikki yksilöt jotka eivät kunnioita lakejamme ja tapojamme ja jotka eivät siis ole tulleet tai syntyneet Suomeen ihan rehellisin aikein. Kohdella niitä sitten lakien mukaan tasapuolisesti.

Jos taas halutaan huomioida rikoksiin syyllistyneiden kulttuuriset ja etniset taustat ja niihin kuuluvat ryhmät niin sitten meillä onkin ongelma joka koskee jokaista maassamme olevaa ihmistä. Blogisti mukaanlukien.

Jokainen voi sitten itse tahollaan päättää, syyllistääkö typeryyksiä tehneet yksilöt vai koko ryhmät joihin nämä kuuluvat. Muut eivät voi kenenkään puolesta sellaista päätöstä tehdä.

Ilkka Huotari

"Jos taas halutaan huomioida rikoksiin syyllistyneiden kulttuuriset ja etniset taustat ja niihin kuuluvat ryhmät niin sitten meillä onkin ongelma joka koskee jokaista maassamme olevaa ihmistä."

Mistä esim. romaneiden yliedustus siis johtuu?

"Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tekemän selvityksen mukaan vuonna 2005 oli 18 prosentissa ryöstörikoksista epäilty romani."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_romanit

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Mistä esim. romaneiden yliedustus siis johtuu?"

Varmaan siksi että romaneilla yliedustus sosiaalisesti samassa luokassa (koulutus, tulot) kuin rikollisilla.

Ilkka Huotari Vastaus kommenttiin #21

Onko alemmassa sosiaaliluokassa rikollisuus (ryöstöt) noin yleistä? Hieman epäilen.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

"Jokainen voi sitten itse tahollaan päättää, syyllistääkö typeryyksiä tehneet yksilöt vai koko ryhmät joihin nämä kuuluvat. Muut eivät voi kenenkään puolesta sellaista päätöstä tehdä."

Puhut vain yksilöpsykologian tasolla, kun esim. joukkoraiskauksia pitäisi tarkastella joukkopsykologian tasolla koska ryhmäpaine voi pakottaa yksilön sellaisiin tekoihin, joihin hän ei yksilönä/yksinteoin pystyisi.

"Raiskaaja yleisesti ottaen tietää tekevänsä väärin, oli hän ulkomaalainen tai suomalainen. Usein raiskaajaa tukee hänen yhteisönsä. Joukkoraiskauksiin ja niiden tuomioihin tuntuu pätevän sama kuin muihinkin joukko- ja viharikoksiin: Jaettu vastuu hävittää vastuun. Jaettu rikos hävittää syylliset. Ja usein myös rikoksen."
https://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/grooming-...

Ja kyllä, meillä on ongelma, nimittäin yksilöiden ryhmäkäyttäytyminen, joka koskee jokaista maailman ihmistä, vain harvoja yksilöitä lukuunottamatta. Tunnetuin tutkimus ryhmäpaineen vaikutuksesta yksilöön on Milgram-koe.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

On hyvä asia, että täällä Hämeenlinnassa nää tappeli keskenään itsensä paitsioon, ei persuja kukaan täällä enää vakavasti ota.

Ihan sama tilanne on valtakunnallisesti, ei persuja enää kukaan vakavasti ota, ei niiden kanssa kukaan tee edes välikysymystä.

Tää on sitä samaa melua ja huutoa yhdestä asiasta, muusta persut eivät pysty edes puhumaan.

On siis hyvä, että oppositiotaival jatkuu myös vaalien jälkeen, sillä siellä saa rauhassa huudella. :)

Tommi Mäkinen

"Ihan sama tilanne on valtakunnallisesti, ei persuja enää kukaan vakavasti ota"

Avaatko pikkusen tota, miksi heitä ei enään kukaan vakavasti ota?

Koska ne kaikki ovat vähä-älyisiä natseja? Rasisteja ja fasisteja?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Puolet perussuomalaisista vaikuttaisi olevan sekaisin olevia kiihkouskovaisia ja ei sellaisia litteän maan kreationisteja täysijärkiset vakavasti ota.

Olisi perussuomalaisille eduksi jos poistaisivat sen kristillissosiaalisuuden ja häätäisivät ne talebanit sinne kristillisdemokraateihin.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #24

"litteän maan kreationisteja" ja puolet persuista :D

Do tell me more.

Anna esimerkkejä persuista, jotka kertoo litteän maan kreationismista??

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #31

Käytännössä kaikki kreationistit joita nyt näyttää olevan useampi persuissa. Porukka joka pitää raamatun satuja totena ei voi ottaa vakavasti. Samoihin satuihin kun perustuu myös maailman litteys.

Perussuomalaisiin liittyy myös semmoinen "islam uli uli" vinkuminen. Jostain syystä uskonto on juurikin perussuomalainen ongelma. Liittynee näihin kiihkouskovaisiin ristiretkeläisiin.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #32

"Porukka joka pitää raamatun satuja totena ei voi ottaa vakavasti. Samoihin satuihin kun perustuu myös maailman litteys."

Ainii vaikka noilla ei oo mitään tekemistä keskenään, sä yhdistit ne, että saa viellä epäuskottavammaksi tehtyä jonkun :D

Voiko tohon ihan vapaasti kuka tahansa lisäillä kaikkee? Jos uskoo vaik kreationismiin, niin hänen uskomuksiin voi vapaasti yhdistää että maa eikä aurinko on aurinkokunnan keskipiste, kaikki pyörii maan ympärillä?

Ja montako näitä kreationistejä on persuissa? Laura?

Tajuutko itte pätkääkään, miten idiootilta kuulostat?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #33

"Ainii vaikka noilla ei oo mitään tekemistä keskenään, sä yhdistit ne, että saa viellä epäuskottavammaksi tehtyä jonkun :D"

On toki tekemistä keskenään. Kiihkouskovaiset perussuomalaiset uskovat raamatun olevan kirjaimellisesti totta ja siksi haluavat Suomen kouluihin kreationismia tai muuta vastaavaa tieteenvastaista roskaa. Raamattu myös sanoo maan olevan litteä joten sama asia.

Perussuomalaisista vähän hönkää semmoinen sivistyksen vastainen toiminta, vähän kuin ihailisi yhdysvaltoja ja Trumppia, maassa jossa on kymmeniä kreationismimuseoita johon viedään lapsia koulubussilla opettamaan kuinka dinosaurukset eli samaan aikaan ihmisten kanssa ennen vedenpaisumista.

Tämä selittää sen "islam uli uli" hölinän kun eihän sillä islamilla ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa. Kyse on siitä kiihkouskovaiset sekoaa siitä toisesta uskonnosta.

Sattuneesta syystä enemmistö suomalaisista ei tätä arvosta eikä näin korkean lukeneisuuden maassa kuin Suomi, ei oikein oteta vakavasti perussuomalaisia.

"Ja montako näitä kreationistejä on persuissa? Laura?"

Onhan näitä.. Mika Niikko, hölisi se Teuvo Hakkarainenkin jostain Aatamista ja Eevasta jonkinlaisena argumentaationa. Kunnallispoliitikoista löytyy sitten jos jonkinnäköistä saarnamiestä ja tuhopoltosta Jumalaa kiittäviä.

Entäs kuinka suuri osa perussuomalaisista sitten harjoittaa tätä uskonsotaa Islamia vastaan?

"Tajuutko itte pätkääkään, miten idiootilta kuulostat?"

Tajuatko miten idiootilta jokainen islamista uliseva persu kuullostaa?

Suomi kaipaisi edes yhden vakavasti otettavan maahanmuuttovastaisen puolueen. Nyt ei ole yhtään.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #34

Eli, maapallosta sun mukaan kerrottiin raamatussa, maapallon olleen lituska?
Ok. Eli sen saa nykypäivänä kumotaa huuhaana.

Koraanissa kerrotaan että Muhammed yhtyi oliko 7v Aishaan aikoinaan,
ei ollut pedofiiliaa, ja sitä ei saa kiistää. (heidän mukaan täyttä faktaa, oikeudessakin todistettu että näitä ei saa kumota)

Raamatun kertomukset kumotaan huuhaana, Koraanin ei koska rasismi fasismi jnejne..?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #35

"Eli, maapallosta sun mukaan kerrottiin raamatussa, maapallon olleen lituska?"

Kyllä vain.

"Eli sen saa nykypäivänä kumotaa huuhaana."

Kiihkouskovaisilla on voimakas kognitiivinen dissonanssi ja se estää ymmärtämästä tosiasioita. Sellaisia ei oikein voi ottaa vakavasti.

"Koraanissa kerrotaan että Muhammed yhtyi oliko 7v Aishaan aikoinaan"

Ei kerrota.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #36

Fuck me, oli 9. Myönnän erheeni.

Medinan kaudella Muhammed otti vaimokseen A’iša bint Abi Bakrin, joka oli perimätiedon (hadithien) mukaan tuolloin todennäköisesti 9-vuotias Muhammedin ollessa 53-vuotias.[28]

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #37

Avioliitosta varmaan sovittu kun oli alaikäinen. Siinä nyt ei ole mitään tavatonta, edelleenkin suurin osa avioliitoista maailmassa on järjestettyjä.

Mitään panohommia tuskin oli ennen kuin ikää oli sen ajan käytännön mukaisesti vähintään 12-vuotta.

Tuota ikää kyllä laskettu varmasti joissakin lähteissä väärin, vähän kuin jotain Jeesuksen syntymävuotta, mutta siihen on melkoisen paljon syytä uskoa että mitään pedoilua ei tässä nyt ollut.

Noin esimerkiksi:
-Muhammedia kritisoitiin paljon tämän elinaikana, mutta ei yhtään minkään vaimon iän takia.
-Muhammed oli sotapäällikkö, hankala kuvitella miesten seuraavan johtajaa jonka vaimo alaikäinen
-Aisha oli mukana sotaretkillä ja sen ajan käytännön mukaan alle 15-vuotiaita ei mukaan otettu. Tällaisista tapahtumista voitu laskea ikää että ei ole ollut alaikäinen.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #38

"Mitään panohommia tuskin oli ennen kuin ikää oli sen ajan käytännön mukaisesti vähintään 12-vuotta."

Kaikki ok, check.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Niin ja voisi ne uskon soturit mennä myös vaikka Syyriaan. Siellä olisi Isiksen kanssa tekemistä.

Tommi Mäkinen

Toimituksen poiminnat