lulusirkku

Hämeen taksipalvelut on kilpailutettava uudelleen

  • Hämeen taksipalvelut on kilpailutettava uudelleen

Julkaistu mielpidekirjoituksena Forssan lehdessä 23.2 ja Hämeen sanomissa 26.2.2019.

 

Kiitos Seppo Lehtoselle kirjoituksesta (HäSa 13.2.) sekä lukuisille muille hämäläisille, jotka ovat olleet yhteydessä maakunnallisiin taksipalveluihin liittyvistä ongelmista. Tilanne on kestämätön liikuntaesteisille ja sairaille ikäihmisille.

Hämeenlinna on kilpailuttanut ko. taksipalvelut koko maakunnan puolesta. Palvelusopimus kuljetuspalvelukeskuksen kanssa on määräaikainen ja päättyy 30.6.2021. Tähän asti ei kuitenkaan voi odottaa.

Sopimus voidaan purkaa ja palvelut kilpailuttaa uudestaan, jos sopimuksen toinen osapuoli rikkoo olennaisesti sopimusta tai annettuja ohjeita. Olennaisia sopimusrikkomuksia ovat mm. toistuvat sopimuksessa edellytettyjen palvelujen rikkomiset. Rikkomuksia on tullut jo niin paljon, että sopimuksen purkaminen on mahdollista ja myös välttämätöntä. Jokainen laiminlyöty asiakas ei edes jaksa valittaa tai ottaa julkisesti kantaa taksipalvelujen törttöilyihin, joten kysesssä voi olla myös jäävuoren huippu.

Tämän vuoksi on tärkeää, että Hämeenlinnan kaupunki kokoaa kirjalliset perustelut sopimuksen hallitulle purkamiselle ja kilpailuttaa palvelut uudestaan mahdollisimman pian.

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat